Форум «Екоіндустріальні парки» від GEIPP та UNIDO. Міжнародне залучення та вітчизняна практика

Форум «Екоіндустріальні парки» від GEIPP та UNIDO. Міжнародне залучення та вітчизняна практика

in Гру 14, 2021

14 грудня ректор Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая Вероніка Худолей відвідала щорічний форум присвячений екоіндустріальним паркам. Разом з ректором на заході також був присутній завідувач кафедри Менеджменту, маркетингу та публічного адміністрування Ростислав Тульчинський. 

Основні цілі форуму полягають у підвищенні рівня обізнаності зацікавлених сторін щодо розвитку українських індустріальних парків; залучення бізнесу, вітчизняних та іноземних інвесторів до процесу трансформації українських індустріальних парків в екоіндустріальні парки (EIP) та оголошення премії за трансформацію індустріальних парків в екоіндустріальні аналоги.  Так, як для МНТУ ця тема є у списку наукових інтересів, форум має привнести значний теоретичний та практичний пласт для розвитку цієї сфери загалом.

Організаторами Форуму Екоіндустріальних Парків є проєкт GEIPP та UNIDO — спеціальна установа Організації Об’єднаних Націй з промислового розвитку. Мета UNIDO полягає у сприянні промисловому розвитку та прискореній індустріалізації країн, що розвиваються шляхом мобілізації національних і міжнародних ресурсів. Фінансову підтримку форуму надала Швейцарія через Державний секретаріат Швейцарії з економічного розвитку (SECO).