Свято Великодня як символ перемоги українського світла над темрявою ворога

Свято Великодня як символ перемоги українського світла над темрявою ворога

in Тра 05, 2024

Сьогодні, 5 травня, Україна відзначає велике та світле свято Великодня — час, що символізує перемогу світла над темрявою. Великдень не лише релігійне свято, але й глибоко вкорінена частина нашої культури, коли ми відзначаємо відродження життя і надії на краще майбутнє.

З цієї нагоди Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая хоче привітати вас зі світлим святом Великодня — хочемо висловити наші найтепліші побажання в цей час, коли душі наповнюються світлом і радістю від відродження та надії. Коли світло перемагає темряву, а добро долає навіть найстрашніше зло.

Нехай це свято стане для вас періодом оновлення та віднайдення гармонії. Щиро зичимо, щоб кожен зміг використати цей час для відпочинку в колі родини та друзів, провести персональне перезавантаження та сповнитись новими силами для подальших досягнень.

Україна відзначає Великдень, як одне з найважливіших і найсвітліших християнських свят, яке, втім, набуло особливого значення у сучасному контексті нашої країни — так, як світло долає темряву, так і Україна бореться за перемогу над російським ворогом, що несе на наші землі лише горе та руйнування. 

У ці святкові дні, коли кожен куточок нашої держави випромінює спротив та надію, ми більше ніж коли-небудь усвідомлюємо глибину та важливість цих давніх традицій, що ніби об’єднують всіх українців за одним метафоричним Великоднім столом. Цим ми завдячуємо усім захисникам та захисницям – за змогу відзначати світле свято Великодня.

Цього року свято стало символом нашої національної єдності, віри у перемогу і впевненості в нашій змозі здолати будь-які виклики. Відзначаючи це свято, ми вшановуємо нашу непохитну рішучість стояти на захисті наших земель і цінностей.

Нехай цей день об’єднає всіх Українців — від лінії фронту до далеких країн, куди хтось був змушений виїхати — об’єднає, заради спільної мети.

Наша віра непохитна, як і наша сила!

Зі світлим святом Великодня!