Початок реєстрації на НМТ 2024: МНТУ нагадує про обов’язкові кроки

Початок реєстрації на НМТ 2024: МНТУ нагадує про обов’язкові кроки

in Бер 14, 2024

До уваги всіх, хто планує здавати НМТ у цьому 2024 році! Далі буде надзвичайно важлива та корисна інформація саме для вас.

14 березня розпочинається реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті (НМТ). Український центр оцінювання якості освіти забезпечить реєстрацію в безпаперовій формі.

Щоб зареєструватися для участі в НМТ, потрібно:

  1. За допомоги спеціального сервісу на вебсайті УЦОЯО самостійно створити персональний кабінет, там варто вказати персональні дані: реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП), ПІБ, дату народження, дані документа, що посвідчує особу;
  2. Зазначити реєстраційні дані (контактну інформацію, категорію «випускник поточного року» або «випускник минулих років»);
  3. Вибрати із запропонованих переліків навчальний предмет на вибір і населений пункт в Україні (або за кордоном), де плануєте проходити НМТ, а також мову складання предметів сертифікаційної роботи;
  4. завантажити сканкопії (фотокопії) реєстраційних документів;
  5. надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру оцінювання якості освіти, натиснувши відповідну кнопку в сервісі.

До 15 квітня в персональному кабінеті можна буде також внести зміни щодо таких пунктів:

  • навчальний предмет на вибір, з якого ви бажаєте пройти тестування;
  • населений пункт в Україні або за кордоном, де перебуватимете в дні проведення НМТ;
  • інформація про потребу в проходженні НМТ під час додаткових сесій.

Зареєструватись на участь в НМТ можна до 11 квітня включно. Проте ми радимо не відкладати цю справу до останнього моменту. Адже в разі можливого виникнення труднощів, краще мати додатковий час для того, щоб їх усунути.

Детальніше про умови реєстрації для участі у цьогорічному НМТ можна знайти на сайті УЦОЯО: https://testportal.gov.ua/nmt-2024-shho-potribno-znaty-pro-reyestratsiyu/.

Поширюй між своїми колежанками та друзями, котрі планували в цьому році здавати НМТ, щоб не пропустити нічого важливого.