ПЕРШІСТЬ МІСТА З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

ПЕРШІСТЬ МІСТА З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

in Гру 04, 2023

В останній календарний день осені студентська збірна дебютувала на міських змаганнях з настільного тенісу серед закладів фахової передвищої освіти м. Києва

За регламентом змагань склад команди повинен нараховувати 3 учасника (2 хлопці+1 дівчина). Крім того в заявочний список можна вносити по 1 особі кожної статі в якості запасних. За індивідуальну перемогу в грі команді зараховується 1 залікове очко.

Основний склад нашої команди: Іллєнко Юлія (ФСк-21), Баляс Антон (Ік-41), Мірошниченко Владислав (Ск-41). Запасні: Нішенко Даніїл (Ск-41), Савченко Анастасія (ФСк-21).

Найбільший очковий доробок у скарбничку нашої збірної поклала Юлія Іллєнко. Після її неймовірного успіху місячної давнини у шахах, дівчина продовжила показувати себе з найкращого боку, тільки вже в настільному тенісі. 5 індивідуальних перемог при всього 2-х поразках багато чого вартують. Можна з 100% впевненістю свідчити, що якби Юлія приймала участь сугубо в індивідуальному заліку, то увійшла би до п’ятірки найкращих тенісисток міста.

Слід також виділити і Владислава Мірошниченко. 4 перемоги при 3 поразках – це дуже суттєвий вклад до загального командного заліку. До речі і в зустрічах, де були поразки Влад програвав тільки у вирішальній партії.

На жаль, не зміг проявити своїх найкращих здібностей «перша ракетка» команди Антон Баляс. На юнака дуже серйозно впливав психологічний тиск. Слід все-таки зважати, що Антону тільки 15 років і змагатися з суперниками які на 3-4 роки старші доволі не просто. У нього 1 перемога при 4-х поразках. На останні 2 гри був вже заявлений Даніїл Нішенко. Даніїл дуже старався, але очок команді принести не зміг.

Настя Савченко в турнірі участі не прийняла. Але, свій суттєвий вклад внесла підтримуючи свою найкращу подругу по студентському життю всіма силами, що дуже допомагало Юлії психологічно.

Підсумковий результат для нашої збірної не є втішним. Все-таки 6-м місцем при 8-ми командах в своїй підгрупі та 8-м загальним місцем особливо не похвалишся.

Тим-не-менше 10 індивідуальних перемог із 21 матчу (майже 50%) і 3 підсумкові перемоги при 4-х поразках – це є також успіх. Враховуючи, що юнацький склад у нас представляли студенти 1-го курсу можна сказати, що у нас підростає хороше майбутнє. А всі великі перемоги обов’язково прийдуть з часом. Тому, слід подякувати нашим дівчатам та юнакам за те, що вони вже сьогодні поступово формують нову спортивну славу фахового коледжа!