Перемога студента МНТУ на міжнародному конкурсі наукових робіт “Black Sea Science 2024”

Перемога студента МНТУ на міжнародному конкурсі наукових робіт “Black Sea Science 2024”

in Кві 10, 2024

Здобувач вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 281 “Публічне управління та адміністрування” Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая – Сергій Бобер – здобув перемогу на міжнародному конкурсі студентських наукових робіт “Black Sea Science 2024”. 

У рамках престижного міжнародного конкурсу студентських наукових робіт “Black Sea Science 2024”, Сергій Бобер виборов перше місце завдяки своїй інноваційній дослідницькій роботі. Робота Сергія зосереджувалася довкола теми “Стратегічне планування розвитку територіальних громад України в умовах воєнного стану” (“Strategic planning of the development of territorial communities of Ukraine under the conditions of the martial state”). 

Ментором конкурсу зокрема виступила Тетяна Леонідівна Шестаковська – доктор наук з державного управління, доцент кафедри менеджменту, маркетингу та публічного адміністрування.

Варто відзначити, що конкурс “Black Sea Science 2024” є чудовою платформою для обміну знаннями, він сприяє залученню молоді до наукових досліджень та розвитку наукової спільноти. Конкурс підтримує талановитих студентів, надаючи їм можливість представити свої ідеї на міжнародному рівні та встановити професійні контакти.

Подія, що відбулася в Одесі, зібрала молодих вчених з усього світу, які представили свої роботи на різноманітні теми, що спрямовані на розв’язання актуальних проблем України. 

“Black Sea Science 2024” щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Мета конкурсу – розширення міжнародних зв’язків, активізації наукової роботи студентів як найважливішого фактора формування фахівців, залучення студентів до участі у наукових програмах, проєктній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності.

До складу журі конкурсу 2024 року увійшли 144 спеціалістів-науковців з України та світу.

Реєстрація учасників та подання робіт на перший етап конкурсу тривали до 01 лютого 2024. Другий етап конкурсу тривав з 21 по 29 березня 2024 року. Загалом на перший етап конкурсу було прийнято 358 робіт з українських та закордонних закладів, серед учасників були представники університетів таких країн як: Оман, Литва, Німеччина, Сербія, Польща, Румунія, Грузія, Казахстан, Болгарія, Молдова, Узбекистан.

Щиро вітаємо Сергія з новими досягненнями! Подібні успіхи студентства у сфері наукових досліджень допомагають рухати наукову спільноту уперед, до нових вершин. Ми віримо, що ці досягнення стануть хорошою основою на шляху до майбутнього успіху. Бажаємо подальших перемог, нових звершень та натхнення для здійснення всіх планів.