«Нові партнери – нові можливості». Старт співпраці між МНТУ та Abto Software

«Нові партнери – нові можливості». Старт співпраці між МНТУ та Abto Software

in Лис 16, 2021

Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія завжди радий розширювати список компаній-партнерів. Адже ми щиро віримо, що «Нові партнери – нові можливості». Тож хочемо повідомити, що МНТУ підписало офіційний Меморандум з Abto Software. Зазначена угода стала можливої завдяки плідній співпраці з Олександром Маковейчуком, який є лектором нашого університет та обіймає посаду голови R&D відділу компанії Abto Software. Основний напрям діяльності  Меморандуму – здійснення навчальної, наукової, дослідницької та іншої діяльності у сфері штучного інтелекту та комп’ютерного бачення.

Це буде нова можливість викладачам додатково підвищити кваліфікацію у галузі комп’ютерного бачення та технологій блокчейн, а студентам – обмін інформацією та досвідом з фахівцями й експертами, ділові зустрічі з представниками компанії, розробка та запуск спільних проектів у сфері ІТ, можливість пройти стажування та працевлаштуватися у Abto Software.

Мета вважатиметься досягнутою після налагодження системи підготовки та реалізації заходів, R&D проектів, програм та наукових досліджень із науковцями та студентами МНТУ у напрямку штучного інтелекту та комп’ютерного бачення.Що стосовно компанії-партнера. Abto Software – українська ІТ-компанія заснована трьома друзями-математиками у 2007 році. Впродовж 14 років разом із командою створюють унікальні програмні рішення для лідерів таких галузей, як телекомунікації, енергетика, транспорт, медицина, будівництво, безпека, надають послуги державним установам в Україні та за кордоном