Нові досягнення студентів МНТУ: вітаємо Вадима Хіленка з новими досягненнями!

Нові досягнення студентів МНТУ: вітаємо Вадима Хіленка з новими досягненнями!

in Кві 19, 2023

Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая вітає свого студента 1-го курсу групи Ік32 спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» – Вадима Хіленка – з новими досягненнями у спорті. Цього тижня у Центрі бойових мистецтв у Києві відбувся клубний турнір “Нокаутер” категорія – бокс, лайт контакт. У клубному турнірі взяло участь 19 учасників, серед яких саме Вадим зайняв друге місце з боксу.

МНТУ щиро радіє кожним новим досягненням своїх студентів, адже одне з головних завдань університету – виховувати активне суспільство з умінням розставляти цілі та пріоритети, що бажає досягати бажаного та постійно самовдосконалюватись у всіх сферах діяльності.

Команда університету вітає Вадима з новим досягненням у спорті та бажає натхненно рухатись до бажаного, а перед труднощами зупинятись лише для того, аби продумати шлях, як краще їх здолати. Нехай життя й надалі відкриває для тебе нові можливості для розвитку.

Варто пам’ятати: для того, аби щось вийшло, треба спробувати і зробити перший крок у нелегкий шлях, повний труднощів та викликів. Тому саме там на нас чекає справжній успіх.

Вітаємо з досягненнями!

Щиро від –

Колективу МНТУ!