Міжнародний день студента: щирі вітання від колективу МНТУ

Міжнародний день студента: щирі вітання від колективу МНТУ

in Лис 17, 2023

В усі роки студентство було основним фундаментом для подальшого розвитку суспільства. Це потужна сила, котра рухає державу вперед до нових відкриттів та досягнень. Саме тому у Міжнародний день студентства персонал Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая вітає своїх дорогих студентів з професійним святом.

Головне у формулі успіху провідного студента – це майстерність поєднувати щире зацікавлення, відвертість та наснагу. Саме ці три складові принесуть не лише успіх у студентському житті, повному завдань та нових викликів, а й допоможуть краще визначити власні бажання та пріоритети.

Ваші роки студентського життя припали на важкі, проте дуже знакові для країни часи. Сьогодні ви не лише формуєте потужну силу спротиву для боротьби з ворогом, а й демонструєте палке бажання професійної реалізації.

МНТУ щиро пишається та цінує кожного свого студента і студентку. Ваш запал, потяг до досліджень та бажання вдосконалюватись мотивує весь колектив МНТУ рухатись до кращих змін разом з вами.

Щиро вітаємо зі святом!