МОН впроваджує «жовту» зону карантину. Як працюватиме університет? (спойлер: МИ ПРАЦЮЄМО! )

МОН впроваджує «жовту» зону карантину. Як працюватиме університет? (спойлер: МИ ПРАЦЮЄМО! )

in Вер 23, 2021

Міністерство освіти і науки України повідомляє, що від 23 вересня 2021 року встановлюється «жовта» зона епідеміологічної небезпеки поширення COVID-19. Відтак, на території всіх регіонів застосовуються обмежувальні протиепідеміологічні заходи, передбачені для «жовтого» рівня небезпеки. 

«Зокрема забороняється: відвідування закладів освіти здобувачам освіти, окрім … закладів освіти, в яких не менше як 80 відсотків працівників мають документ, що підтверджує вакцинацію (отримання міжнародного внутрішнього сертифікату або іноземного сертифікату, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини, або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини…».

Керівництво МНТУ зазначає, що відсоток вакцинованого науково-педагогічного та адміністративного персоналу університету становить понад 80%, що свідчить про дотримання установлених норм. Відтак, здобувачі освіти можуть продовжити відвідувати наш заклад вищої освіти у попередньому режимі.

Якщо епідеміологічна ситуація у м. Києві та Київській області буде стрімко погіршуватися, адміністрація МНТУ змушена буде прийняти рішення про повний перехід до онлайн навчання, про що відразу буде повідомлено по всіх каналах зв’язку.

Будь-ласка, бережіть своє здоров’я та будьте відповідальними!