МНТУ на Міжнародній програмі підвищення кваліфікації викладачів “Застосування нових цифрових технологій в управлінні бізнесом”

МНТУ на Міжнародній програмі підвищення кваліфікації викладачів “Застосування нових цифрових технологій в управлінні бізнесом”

in Кві 19, 2024

12 квітня 2024 року перший проректор МНТУ Оксана Карпенко долучилася в якості експерта до Міжнародної онлайн-програми підвищення кваліфікації викладачів на тему “Застосування нових цифрових технологій в управлінні бізнесом” (”Application of Emerging Digital Technologies in Business Management”), організацією та проведенням якого опікувалася Школа бізнес-менеджменту Noida International University у співпраці з Pokhara university, Непал.

Темою виступу Оксани Карпенко було “Прискорення цифрових інновацій у розвитку корпоративної стратегії” (“Accelerating Digital Innovation in fostering corporate strategy”), під час якої Оксана поділилась передовими практиками та інсайтами нових технологій та методик, які використовують міжнародні корпорації та холдинги.

Загалом Міжнародний онлайн-форум із застосування новітніх цифрових технологій в управлінні бізнесом триватиме п’ять днів – з 12 по 16 квітня. Всі зареєстровані учасники зможуть заслухати виступи інших спікерів на теми цифрового розвитку, ролі технологій у розвитку підприємництва та застосування управління прийняттям рішень в бізнесі, а також отримати відповідні сертифікати.

Зауважимо, що Noida International University – це університет світового класу, спонсором якого є освітній фонд Маруті (Maruti Educational Trust). NIU пропонує різноманітні програми в 12 школах. Ці програми охоплюють інженерію, менеджмент, право, медицину та соціальні науки, задовольняючи академічні інтереси студентів із понад 60 країн.

Тема доповіді Оксани Олександрівни Карпенко – “Прискорення цифрових інновацій у розвитку корпоративної стратегії” – відіграє визначальну роль з огляду на те, як в сучасному бізнес-середовищі швидкість впровадження цифрових інновацій може визначити конкурентні переваги підприємства.

Швидке впровадження нових технологій дозволяє підприємству бути більш гнучким та адаптивним, вчасно реагувати на зміни в ринкових умовах. Цифрові інновації дозволяють автоматизувати та оптимізувати бізнес-процеси, підвищити ефективність роботи, знизити витрати та надати ряд інших беззаперечних переваг. Тому глибоке дослідження відповідної теми є надзвичайно важливим для загального розуміння сучасних тенденцій та вчасного реагування з подальшим впровадженням отриманих висновків.