МНТУ запрошує на гостьову лекцію з теми клімату від Віри Олексіївни Балабух

МНТУ запрошує на гостьову лекцію з теми клімату від Віри Олексіївни Балабух

in Бер 18, 2024

Клімат нашої планети переживає великі виклики, глобальність яких може вражати. Проте насправді вплив клімату сьогодні відчуває буквально кожен і деякі фактори лише прискорюють цей процес, наслідки якого можуть бути катастрофічними. Жоден куточок світу не звільнений від наслідків змін клімату. Тому на сучасному етапі причини та наслідки змін клімату стають об’єктом пильного вивчення. 

Зацікавились?

Тоді МНТУ запрошує вас на гостьову лекцію від кандидатки географічних наук Віри Балабух. Вона – кандидатка географічних наук, завідувачка відділом прикладної метеорології та кліматології Українського науково-дослідного гідрометеорологічного інституту, старший науковий співробітник.

Раніше в одному зі своїх інтерв’ю експертка зауважувала:

“Зміни клімату посилюються. Вони все більше впливають на навколишнє середовище…”. Вона зауважує, що за останні часи в кліматичній системі планети сталися великі зміни.

Саме тому для всіх зацікавлених та небайдужих вона проведе лекцію на тему “Що таке клімат? Причини та наслідки кліматичних змін”. Зустріч зацікавить кожного, хто:

  1. бажає краще порозумітись у проблемах змін клімату та як вони впливають на наше сучасне життя, а ми – як стимулюємо ці зміни;
  2. має свідоме ставлення та хоче поглибити свою обізнаність з цього питання;
  3. усвідомлює свою активну соціальну позицію та вплив на зміни у світі, тому хоче долучитись до розбудови обізнаності української громадськості з кліматичних питань.

Зустріч відбудеться у змішаному форматі (ауд. 300), зокрема через онлайн meet-конференцію, запрошення отримаєте після реєстрації за формою: https://forms.gle/bhXSm1bXS2H5f2ei8.

Час початку — 20 березня об 11:30.

Раніше Віра Олексіївна Балабух зауважувала, що на Землі купа нагальних проблем, які нібито “відсувають” кліматичні питання на задній план. Проте ми з вами живемо в цьому світі тут і зараз, тому саме нам вирішувати, чи хочемо ми відчути ще більші зміни клімату на собі.

До зустрічі!