“Коли уста мовчать, а серце кричить…”

“Коли уста мовчать, а серце кричить…”

in Жов 01, 2023

Цьогоріч Україна вперше відзначає День захисників та захисниць у нову дату, а саме 1 жовтня. Усіх, хто кожного дня мужньо відстоює нашу незалежність, захищає український народ, виборює українські території. Усіх, хто віддає свої життя заради нашої з вами свободи.
Прийняте рішення кожного захисника та захисниці боротись з ворогом сьогодні закарбовується в нашу пам’ять на цілу вічність. Про це немає необхідності кричати. Адже інколи “…мовчання здатне сказати більше, ніж будь-які слова”.
Сьогодні в українців завмирає не лише серце, біль та розпач якого неймовірно важко вгамувати. Сьогодні зупиняється уся країна. Кожен населений пункт, кожен бізнес та кожен українець на хвилину зупиниться, аби своїм мовчанням вшанувати вічність пам’яті про українських героїв, котрі для захисту держави віддали найцінніше в світі – своє життя.
Вшанувати пам’ять про сміливих!
Віддати честь подвигу, котрий сьогодні чинить кожен українець та українка, хвилиною згадки.
Сьогодні це хвилина пам’яті, проте життя українців щодня складається з моментів, коли хочеш написати рідній людині у війську “Як ти?” та отримати таке бажане “Все добре”!
Абсолютні герої! Наші захисники й захисниці!