Зустріч зі стейкхолдерами з обговорення освітньо-професійних програм «Фізичне виховання та реабілітація»

Зустріч зі стейкхолдерами з обговорення освітньо-професійних програм «Фізичне виховання та реабілітація»

in Чер 27, 2023

27.06.2023 відбулася зустріч зі стейкхолдерами з обговорення освітньо-професійних програм «Фізичне виховання та реабілітація» за участю випускників, студентів та викладачів циклової комісії фізичної культури і спорту.

На зустрічі були присутні:

  • Директор фахового коледжу ЗВО «Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая» Глушко Н.В.
  • Голова циклової комісії фізичної культури і спорту Стародубов В.В.
  • Викладач професійних дисциплін Тіщенко Б.О.
  • Випускники та студенти спеціальності 017 «Фізичне виховання та реабілітація»

В статусі стейкхолдерів були запрошені:

  • Кондес Т.В. – Кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології. Майстер спорту з веслування на байдарках і каное. Cуддя міжнародної категорії з веслування на човнах «Дракон». Чемпіон і багаторазовий призер чемпіонатів України та призер Чемпіонату Європи.
  • Крутько Д.О. – майстер спорту з боксу, тренер фітнес клубу «Mega Gym»

Стейкхолдери Кондес Т.В. та Крутько Д.О. висловили свою думку щодо освітньо-професійної програми «Фізичне виховання та реабілітація», запропонували деякі зміни щодо компетентностей та дисциплін загальної та професійної підготовки.

Обговорили сучасний стан підготовки студентів та зміни, які доцільно внести до освітньо-професійних програм для формування програмних компетентностей та результатів навчання. Зорієнтувати дисципліни професійної підготовки на формування здоров’я збережуючих компетентностей. Більш суттєву увагу при викладанні спортивних дсциплін звернути на вивчення теми пов’язаної з проведенням змагань.

В результаті зустрічі було прийнято рішення залишити проєкт освітньо-професійної програми «Фізичне виховання та реабілітація» на 2023-24 н.р. залишити без змін.