Зроби впевнений крок у майбутнє разом з МНТУ та HUSPI!

Зроби впевнений крок у майбутнє разом з МНТУ та HUSPI!

in Гру 15, 2020

4 грудня МНТУ провів онлайн-зустріч з компанією HUSPI за допомогою Google Meet. Компанію представляли Ольга Провотар, яка займається розвитком бізнесу і продуктів компанії, а також Лілія Федоренко – проектний менеджер HUSPI.

Вони розповіли студентам університету та коледжу МНТУ про свою компанію, чим вони займаються, що розробляють та з ким співпрацюють. На зустрічі були присутні наші студенти спеціальностей комп’ютерні науки та інженерія програмного забезпечення (2-4 курси).

HUSPI – компанія з розробки софту та з ІТ-консалтингу, яка функціонує з 2015 року. Складається вона з невеликої дружньої команди людей, що люблять створювати успішні програмні продукти. Працюють тут спеціалісти з FinTech, MedTech та корпоративними рішеннями ERP / CRM серед інших проектів. Компанія займається digital трансформацією за допомогою веб та мобільної розробки та інших інструментів.

Клієнтами HUSPI є компанії з усього світу, які працюють у секторах банківських та фінансових послуг, цифровому секторі охорони здоров’я, фабриках та заводах, які потребують цифровізації своїх бізнес-процесів, та стартапи, які шукають не лише розробку програмного забезпечення, але й ІТ консалтинг.

Окрім цього, саме HUSPI розробив перший в світі мобільний додаток під назвою «Чорнобиль», за допомогою якого можна у віртуальному форматі подорожувати зоною відчуження. Тур Чорнобилем відбувається у супроводі аудіо гіда та доступний декількома мовами, в т.ч. англійською. Розробники додатку відцифрували центральну площу Прип’яті, радіолокаційну станцію Дуга та оглядове колесо. Ці об’єкти є основою віртуальної карти.

Після ознайомлення та перегляду презентації наші студенти будуть пробувати потрапити на стажування до HUSPI шляхом заповнення анкети та проходження тестування, адже кількість місць для стажування обмежена. HUSPI – це унікальна можливість почати займатися улюбленою справою і отримувати за це гідну оплату праці!