Дорогі студенти Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая!

Дорогі студенти Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая!

in Сер 31, 2023

Ми з радістю анонсуємо початок нового навчального року 2023-2024. У понеділок – 4 вересня розпочнеться освітній процес в університеті (ОС Бакалавр) та Фаховому коледжі на денній формі навчання.

Важливим питанням і сьогодні залишається формат організації освітнього процесу. Зважаючи на поточну безпекову ситуацію в країні важко будувати довгострокові плани на формат проведення навчання. Проте станом на зараз процес відбуватиметься у наступному форматі:

  • для студентів 1-го курсу Фахового коледжу – офлайн;
  • для студентів 1-го курсу університету – у змішаному форматі;
  • для студентів інших курсів Фахового коледжу та університету – в онлайн-форматі.

Проте варто зазначити, що протягом першого семестру формат проведення навчання може коригуватись залежно від безпекової ситуації в країні.

Усі заняття відображатимуться у актуальному розкладі з 1 вересня, що регулярно оновлюватиметься. Знайти необхідний розклад занять відповідно до своєї групи та форми навчання (денна чи заочна) можна на офіційному сайті МНТУ в розділі “Студентам” та “Розклад занять” або за наступним посиланням.

Якісне та комфортне проведення навчання вимагає чіткої структурної організації процесу. Саме тому МНТУ забезпечить кожного нового студента/ку корпоративним обліковим записом. Для цього на вашу електронну пошту прийде лист від Служби турботи МНТУ. Далі залишиться лише активувати обліковий запис та створити новий пароль. Детальну відеоінструкцію для активації профілю можна переглянути за посиланням.

Також будуть створені спеціальні Google-класи з усіма необхідними матеріалами (разом з практичними завданнями) для проведення занять. Вам необхідно лише знайти потрібні Google-класи та доєднатись до них.

Згодом куратори кожної групи створять окремі чати (у Viber чи Telegram) для спілкування та повторно продублюють усю важливу інформацію. У чаті ви також зможете вілько комунікувати з власними кураторами, консультуватись з будь-яких питань та просто спілкуватись з одногрупниками.

Сподіваємось, ви добре мотивовані та готові з впевненістю розпочинати цей навчальний рік. Ми ж, як великий колектив МНТУ, будемо прикладати максимальні зусилля, аби зробити навчання  для вас продуктивним, ефективним та насиченим подіями!

Щиро ваш –

МНТУ!