День знань в МНТУ

День знань в МНТУ

in Вер 01, 2023

1 вересня –  особливий день для навчальної спільноти України. В День знань дружня освітянська родина фахового коледжу Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая радо вітала першокурсників.

               Словами вдячності і глибокої поваги Збройним Силам України за мирне небо над нами урочистий захід відкрила директор коледжу, кандидат педагогічних наук Надія Глушко. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять, подвиг і самопожертву полеглих українських воїнів в боротьбі з російською агресією.

               Щирими вітаннями з початком навчального року до студентів, їх батьків, викладачів та всіх присутніх звернулись перший проректор університету, доктор економічних наук Оксана Карпенко, заступник директора коледжу з навчально-методичної роботи, кандидат економічних наук, доцент Сергій Коваленко, голови циклових комісій коледжу. Звучав гімн України і студентський Gaudeamus igitur. Серця нашої молоді  сповнювали хвилювання, натхнення і наснага до знань і нових звершень. Хай щастить. Ви наше майбуття, юнь української інтелектуальної перемоги.

               В добру путь до вершини знань!