Віддана праця, що наближає перемогу! Нові відзнаки за підтримку освітнього фронту

Віддана праця, що наближає перемогу! Нові відзнаки за підтримку освітнього фронту

in Гру 19, 2022

У п’ятницю – 16 грудня 2022 року – відбувся Форум недержавних закладів вищої освіти України, на якому офіційно було відзначено ректора Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая – Худолей Вероніку Юріївну – двома почесними нагородами за плідну працю у сфері розвитку вищої освіти в Україні.

Перша нагорода – грамота “За заслуги перед українським народом”. Верховна рада, в особі Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, видала відповідне розпорядження. Згідно з ним відзнака присуджується за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки і освіти, впровадження сучасних методів навчання і виховання молоді, плідну педагогічну і науково-педагогічну діяльність та високий професіоналізм. 

Друга нагорода – подяка Підкомітету з питань вищої освіти, комітету ВРУ з питань освіти, науки та інновацій (за підписом Голови Підкомітету, народної депутатки України Юлії Гришиної). Відповідна відзнака присуджується за плідну співпрацю, вагомий внесок у розвиток вищої освіти в Україні та участь у програмі із забезпечення безкоштовного доступу до здобуття вищої освіти дітьми з тимчасово окупованих територій.

Усі нагороди відзначають активне впровадження сучасних методів навчання і виховання молоді, участь у програмі із забезпечення безкоштовного доступу до здобуття вищої освіти дітьми з тимчасово окупованих територій, плідну працю, високий професіоналізм команди та вагомий внесок у підвищення рівня розвитку української вищої освіти. 

Завжди приємно, коли докладені зусилля приносять помітний результат. Ми щасливі, що університетський колектив в особі ректора отримав гідні державні відзнаки за свою самовіддану працю. Кожне звершення надає додаткових сил для вдосконалень та руху вперед, надихає встановлювати собі нові цілі. Команда МНТУ розуміє всю відповідальність із впровадження якісної української освіти, що так важливо для сучасної підтримки освітнього фронту. Адже кожен такий крок допомагає наближати нашу спільну перемогу. 

Разом до нових звершень!

Разом з МНТУ!