“Вдячні за свободу!”: День Героїв Небесної Сотні

“Вдячні за свободу!”: День Героїв Небесної Сотні

in Лют 20, 2024

Щорічно 20 лютого відзначається День Героїв Небесної Сотні для вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая долучається до вшанування пам’яті загиблих у подіях Євромайдану 2014 року. Цей день є символом боротьби за свободу, гідність та незалежність країни.

Сьогодні ми згадуємо героїв, які віддали своє життя за мрію про краще майбутнє. Про майбутнє, яке ми з вами будуємо саме сьогодні, тому маємо ставитись до цього відповідально та виважено.

Цей день є нагадуванням про важливість боротьби за свої права та свободи. Про те, що українці готові боротись за власну незалежність незалежно від того, чи ворог одягнений в форму російських окупантів, чи приховується всередині країни.

День Героїв Небесної Сотні покликаний увічнити людську, громадянську і національну відвагу та самовідданість, силу духу і стійкість громадян, які власними силами змогли змінити хід історії нашої держави. Ми маємо гідно вшанувати подвиг загиблих, адже саме вони допомогли нам стати на шлях європейського майбутнього України.

“Вдячні за свободу!” Продовжуємо відважно боротись за неї й надалі!