Тренінг від BAS про систему електронного документообігу для студентів коледжу

Тренінг від BAS про систему електронного документообігу для студентів коледжу

in Тра 31, 2023

Будь-яке впровадження — це не простий процес, складність якого можна мінімізувати завдяки вибудовуванню точної лінії дій.

Стрімкий розвиток та глобальне впровадження новітніх інформаційних технологій, інтенсифікація інформаційних продуктів та засобів, створили умови коли життя людини є майже не мислиме без інформаційних правовідносин.

Упровадження електронного документообігу на підприємстві – один із способів оптимізації бізнес-процесів, який дає змогу суттєво скоротити час на погодження і підписання документів, звільнитися від численних тек із паперами та значних обсягів виснажливої паперової роботи.

Саме з цією метою, Центр Сертифікаційного Навчання  «ПРОКОМ» поділився із студентами групи Фнк – 11 рекомендаціями із переведення життєвого циклу документа в електронний вигляд на базі конфігурації «BAS: Документообіг», а учасники зустрічі отримали відповідні свідоцтва.

Під час вебінару BAS: Документообіг – сучасна система документообігу підприємства, що відбувся 24 травня, доповідач курсу Слєпков Олександр Володимирович розповів про базові принципи роботи та про функціональні можливості програми «BAS Документообіг», продемонструвавши  інструменти програми для впровадження електронного документообігу у підприємствах різних галузей господаоювання.