Талановиті студенти Фахового коледжу ЗВО «МНТУ»: нові досягнення Дениса Дуганова

Талановиті студенти Фахового коледжу ЗВО «МНТУ»: нові досягнення Дениса Дуганова

in Тра 25, 2023

Пам’ятаєте, ми вам розповідали про досягнення нашого студента Фахового коледжу ЗВО «МНТУ» – Дениса Дуганова?

Так ось, ми маємо апдейти.

Річ у тім, що Денис. Котрий зараз навчається на першому курсі у групі Ік32 спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» знову порадував спільноту МНТУ своїми здобутками. В цей раз хлопець відвідав Чемпіонат України серед Юнаків, м. Бровари. Там, на естафетах індивідуально та з командою, плавання в ластах Денис здобув почесні призові місця – 1 медаль за 1-ше місце, 2 медалі за 2 місце, 3 медалі за 3-тє місце.

Відповідно до отриманих результатів Денис зі своєю командою успішно пройшов вибірковий етап та отримав допуск на Чемпіонат світу до Єгипту. Проте, на превеликий жаль, організатори Чемпіонату допустили до участі також і росіян, тому, на знак демонстрації власної відповідної позиції, Україна не братиме участь.

Проте ми все одно вітаємо Дениса та його команду з новими досягненнями у спорті. Бажаємо ніколи не зупинятись на досягнутому, постійно рухатись вперед та долати нові перепони. Нехай улюблена справа ніколи не набридне. Ви – наші переможці, котрі з гордістю представляєте МНТУ безпосередньо на вітчизняній та міжнародній арені спорту.

Ще раз несемо свої щирі вітання!