Почесне вітання новим студентам університету та Фахового коледжу 2021 року. Початок майбутніх звершень та спроб.

Почесне вітання новим студентам університету та Фахового коледжу 2021 року. Початок майбутніх звершень та спроб.

in Сер 25, 2021

Відомий всім своїми гострими та влучними висловами китайський філософ Конфуцій зазначав: «Багато чого не зробиш, поки не вивчишся. Але багато треба зробити, щоб навчитись». І цьогоріч Ви зробили свій перший крок.

20 серпня 2021 року – урочистий момент – колектив Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая вітає нових студентів-бакалаврів денної та заочної форми навчання. Адже наказ про офіційне зарахування підписано!

Зізнаємось, шлях був дійсно тернистий: постійна підготовка та здача основних екзаменів, вступна кампанія-2021, «знайомство» з українськими (можливо, й не тільки) вишами й їх пропозиціями, нарешті – вибір єдиної з цілого списку професій справи, до якої лежить серце та розум. Один вибір спеціальності чого вартий. Але кожна справа приносить результат, як і кожен вибір впливає на хід подій.

Завершальним етапом вступної кампанії завжди є подача документів, укладання угоди та очікування. Того, як складеться студентське життя, наскільки вдало піде справа, як довго все буде таким незрозумілим та«Чи дійсно це мені підходить?». Купа питань, відповіді на які ви точно зможете віднайти. Але лише з часом. Та пам’ятайте: «Те, чого ми навчалися в школах і університетах, – не освіта, а тільки спосіб отримати освіту». Тому загальна картина результату залежитиме лише від Вашого внеску у цю справу.

Тож зараз просто скажіть собі, що «Момент настав. Здіймається вітер. Чутно дзвони. Час починати, час рухатися. Адже щоб кудись потрапити, треба спочатку рушити з місця.
Припустімо, ви майже впоралися з цим. Прекрасно! Ви вже попереду. Але дайте чесну відповідь: ви здатні на більше? Імовірно, так — завжди є куди розвиватися. Принаймні ви здатні докласти більше зусиль. Здатні почати… але це не межа ваших зусиль».

З радістю чекаємо на посвяті у студенти 1 вересня, аби Ви змогли якнайшвидше відчути ритм нового, заклопотаного, інформативного, шалено швидкого та емоційного життя.

Будьте кращими – будьте разом із ЗВО “МНТУ”!