Інформація щодо початку навчального року 2021-2022

Інформація щодо початку навчального року 2021-2022

in Сер 27, 2021

Шановні студенти та викладачі МНТУ!

За кілька днів розпочнеться новий 2021/2022 навчальний рік. Адміністрація університету щиро вітає всіх учасників освітнього процесу з початком нового навчального року і бажає студентам наснаги, завзяття та систематичності в опануванні новими знаннями, викладачам – терпіння, мудрості, професійного зростання.

Інформуємо всіх зацікавлених осіб, що освітній процес в МНТУ у 2021/2022 навчальному році розпочнеться 1 вересня 2021 року і здійснюватиметься наступним чином. Студенти 1-4 курсів денної форми навчання Коледжу МНТУ та 1-4 курсів денної форми бакалавріату МНТУ навчатимуться стаціонарно, в навчальних аудиторіях.

Студенти 1-2 курсу денної форми магістратури МНТУ здійснюватимуть навчання дистанційно, в режимі он-лайн, з використанням освітньої платформи Google Workspace for Education (сервіси Google Classroom та Google Meet).

Освітній процес для студентів заочної форми навчання всіх освітніх ступенів, всіх курсів, всіх освітніх програм буде організовано у дистанційному форматі, в режимі он-лайн з використанням освітньої платформи Google Workspace for Education (сервіси Google Classroom та Google Meet).

Розклад занять для студентів денної форми навчання буде доступний 31 серпня 2021 року на офіційному сайті та розміщений на відповідному стенді в навчальному корпусі МНТУ.

Розклад занять для студентів заочної форми навчання буде розміщено на сайті МНТУ напередодні заліково-екзаменаційної сесії згідно графіку навчального процесу на 2021/2022 навчальний рік.

У разі ускладнення епідеміологічної ситуації в Україні та відповідних урядових розпоряджень, адміністрацією університету буде внесено корективи в організацію освітнього процесу для студентів 1-4 курсів денної форми навчання МНТУ та Коледжу, про що буде повідомлено через доступні канали зв’язку (офіційний сайт, мессенджери тощо).

Всім учасникам освітнього процесу бажаємо здоров’я, сил та натхнення! Бережіть себе, поважайте оточуючих, дотримуйтеся карантинних вимог.

Адміністрація МНТУ