Онлайн-лекція для студентів МНТУ: день другий

Онлайн-лекція для студентів МНТУ: день другий

in Лют 05, 2021

Для студентів МНТУ проводилися  лекції, одна з яких була проведена в форматі «онлайн».

В форматі «онлайн» була проведена лекція для студентів спеціальностей Публічне управління та адміністрування і Право Іваном Смілим – заступником Голови Держгеокадастру України, екс-старшим детективом – керівником відділу детективів НАБУ. Тема лекції: «НАБУ як правоохоронний орган нового зразка».

На лекції студенти дізналися детальніше не тільки про структуру НАБУ та сферу його діяльності, але й про те, як проходить конкурсний відбір, які заліки/екзамени треба здати, щоб потрапити до них на службу. Студенти також дізналися, якими справами займається НАБУ, як борються з корупцією топ-чиновників та про систему антикорупційних органів.

Друга лекція була проведена для студентів в рамках порядку денного Пенсійного фонду України на теми «Подання сканованих копій трудової книжки та інших відомостей про трудову діяльність найманих працівників» та «Оформлення трудових відносин відповідно до норм чинного законодавства. Сплата ЄСВ». Лекторами лекції були Березовська Євгенія Борисівна – головний спеціаліст відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації та Котенко Оксана Миколаївна – головний спеціаліст фінансово-економічного відділу.