МНТУ офіційно з YEP. «Підприємницький університет» відкриває можливості стартаперам створити власну справу вже сьогодні.

МНТУ офіційно з YEP. «Підприємницький університет» відкриває можливості стартаперам створити власну справу вже сьогодні.

in Вер 21, 2021

Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая офіційно доєднався до проєкту YEP «Підприємницький університет». 

Спільно з експертами ініціативи YEP буде запроваджено дисципліну «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проектами». Разом з цим,  керівництво та викладачі матимуть можливість долучатися до програми підвищення кваліфікації за участю фахівців з США, Естонії, Ізраїлю та України. Студенти ж створюватимуть власні стартапи на заняттях та представлятимуть їх на національному конкурсі.

Дисципліна буде вибірковою для студентів 3-го курсу таких спеціальностей: 

  • Комп’ютерні науки;
  • Інженерія програмного забезпечення; 
  • Менеджмент;
  • Право;
  • Міжнародна економіка;
  • Фінанси, банківська справа та страхування.

Викладатиме курс доктор економічних наук, доцент, завідувач кафедри маркетингу, міжнародної економіки та бізнес-адміністрування Наторіна Альона Олександрівна. 

«Підприємницький університет» — ініціатива, завданням якої є вивести університетське інноваційне підприємництво на якісно новий і системний рівень, розвинути культуру підприємництва та стартап-інфораструктуру, започаткувати стійкий тренд серед молоді на створення власних стартапів. 

Ініціатива реалізується мережею академічних стартап-інкубаторів YEP, спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством цифрової трансформації України, Українським фондом стартапів, Genesis за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».