Кожне ваше досягнення –  неймовірна гордість та натхнення: вітаємо студента Фахового коледжу ЗВО «МНТУ» Яшкіна Кирила

Кожне ваше досягнення – неймовірна гордість та натхнення: вітаємо студента Фахового коледжу ЗВО «МНТУ» Яшкіна Кирила

in Бер 13, 2023

З кожним разом, коли Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая дізнається про особисті досягнення своїх студентів, нас бере особлива гордість. Адже кожною своєю перемогою ви надихаєте нас рухатись далі, постійно вдосконалюватись та самовіддано працювати задля настільки талановитих та натхненних українців.

Тож сьогодні хочемо привітати студента Фахового коледжу ЗВО «МНТУ» групи зФСк-11 Яшкіна Кирила з неймовірними здобутками. На минулих вихідних Кирило став переможцем першості Києва у ваговій категорії до 97 кг з греко-римської боротьби.

Сьогодні дійсно неймовірні часи. Повномасштабна війна в Україні продовжує загострювати ситуацію, майбутнє кожного українця повністю залежить від наших сміливих Збройних Сил, а російські окупанти й надалі нестямно обстрілюють цивільну інфраструктуру з метою повністю знищити українську ідентичність. Натомість всі ми об’єднуємось в одну спільну велику силу, продовжуємо плекати власну культуру та здобувати нові досягнення. А таку націю, ми впевнені, вже ніщо не зможе здолати.

Бажаємо Кирилові натхненно продовжувати займатись справами, котрі приносять справжнє задоволення. Нехай кожне досягнення стає невеличким, проте вагомим кроком на шляху до головної мрії.