«В єднанні наша сила!» Вітаємо усіх українців із Днем єднання!

«В єднанні наша сила!» Вітаємо усіх українців із Днем єднання!

in Лют 16, 2022

Сьогодні – 16 лютого – Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая, як і уся Україна загалом, вперше відзначає День єднання. Урочисте свято, що було затверджене 14 лютого указом Президента Володимира Зеленського з метою єднання та підтримки суспільства перед лицем загрози та інформаційного тиску.

Тож у цей день зичимо Вам духовного спокою та рівноваги, щирої віри в Україну та її захисників. Нехай здорова тривожність не розпалює всередині Вас полум’я безконтрольної паніки, а критичне мислення та уміння аналізувати допоможе виявляти та знешкоджувати приховані шляхи й методи ворожих інформаційних атак.

Саме цього дня на адмінбудівлях усі підняли національні прапори, а о 10 годині ранку виконали Державний гімн України. МНТУ не «стояв осторонь» та з задоволенням підтримав цю патріотичну акцію, аби викладачі та відвідувачі університету фізично змогли відчути це єднання (відзняте відео можна переглянути на нашій Фейсбук сторінці у вільному доступі – https://fb.watch/bcDs3xiE3L/).

На тлі майоріння синьо-жовтих стягів ми віритимемо у прекрасне майбутнє та робитимемо усе для досягнення цієї мети!

Зі святом єднання!