Вступникам до Університету або Фахового коледжу ЗВО «МНТУ» – Рейтингові списки на основі повної загальної середньої освіти будуть опубліковані 5 серпня

Вступникам до Університету або Фахового коледжу ЗВО «МНТУ» – Рейтингові списки на основі повної загальної середньої освіти будуть опубліковані 5 серпня

in Сер 05, 2021

Офіційні рейтингові списки числа студентів, котрі подавали заявки до Університету чи Фахового коледжу ЗВО «МНТУ» на основі вже отриманої повної загальної середньої освіти, будуть оприлюднені 5 серпня о 12 годині.

Списки із зазначенням осіб, рекомендованих для зарахування у вищий навчальний заклад, можна буде знайти під цією публікацією у вигляді прикріплених файлів. Додатково вони будуть оприлюднені на університетському стенді.

Після ознайомлення з матеріалами та пошуків своєї фамілії у рейтингу – слід очікувати на наступний крок. А саме – офіційне зарахування до Університету або Фахового коледжу, подача оригіналів документів та майбутня посвята 1 вересня. Що стосовно документації – вона зберігатиметься у закладі освіти протягом усього часу Вашого навчання.

Також ті особи, котрі подавали заявку в електронному вигляді, – Ви маєте обов’язково підписати оригінал у роздрукованому вигляді. Зробити це можна в кабінеті приймальної комісії.

Зазначимо, що рейтинговими списками є підготовлені та сформовані списки усіх абітурієнтів, що подавали документи до вищого навчального закладу. Положення у ньому напряму залежить від отриманого балу. Такий список формується працівниками Приймальної комісії з урахуванням абітурієнтів кожної окремої спеціальності.

Якщо Вас турбує невизначеність з деяких питань чи потребуєте професійної консультації – можете звернутись до приймальної комісії за такими контактами:

телефоном: +38 (068) 291-50-53; 044 353 47 07; 050 505 24 40; 067 505 44 85; 073 505 44 85;

або електронною поштою: komisiya@college.istu.edu.ua

2 курс Коледж:

2 курс Бакалавр:

3 курс: